12 April, 2019

Bokningsregler

Bokningsregler och betalning av kurser.

Vid bokning så betalar du din kurs via Klarna. Du väljer vilket betalsätt du önskar. Din betalning kommer att reserveras hos Klarna. När tiden för bokningen har passerat så aktiveras din betalning och pengarna dras från ditt konto. För en bokning mellan kl 8:00 – 9:00 dras pengarna vid sluttiden som är kl 9:00. När du eller personal avbokar en kurs så makuleras betalningen.

Avbokning av kurs gör man själv genom att gå in i vårt bokningssystem med de uppgifter man angav vid bokning.

Avbokning kan ske fram till 7 dagar innan kursstart. Vid skada/sjukdom är avbokning kostnadsfri, förutsatt att man kontaktat oss i tid innan kursen.

I det fall vi inte kan genomföra kurs, tex på grund av för få deltagare eller väder (tex frånlandsvind, hård vind eller åska) så meddelas ni via e-post samt sms. Meddelanden om inställd kurs skickas via vårt bokningssystem så se till att de uppgifter ni lämnar är korrekta.

 

Boknings- och betalningsinformation för events och grupper.

Vid bokning skickar vi en faktura för eventet ni valt. Fakturan behöver betalas inom 30 dagar. Kostnadsfri avbokning kan ske fram till 3 dagar innan eventet. Om ni blir fler deltagare än bokade behöver ni stämma av detta med er kontaktperson så att vi har utrustning och instruktörer. Betalning för extra deltagare sker på plats (kort eller Swish). Om ni blir färre deltagare pga sjukdom eller skada, kan vi normalt sett återbetala dessa, om ni meddelat oss detta i förväg.

 

Vädret och våra aktiviteter

Surf är väderberoende och som surfare behöver man anpassa sig efter väder och vädrets skiftningar.  I de fall vi inte kan genomföra event eller kurs på grund av väder som exempelvis hård vind eller åska, så kontaktar vi er så snart vi ser att aktiviteten inte kan genomföras. Inbetalt belopp återbetalas.