21 January, 2019

Kitekurser

Lär dig kitesurfa med oss.

Välkomna till kitesäsongen 2020 hos Surfers Paradise i Varberg!

Vi har 18 års erfarenhet av skolverksamhet inom kitesurfing och ett brett kursutbud för att du ska kunna välja det som passar just dig! Vi använder den senaste utrustningen från Cabrinha och RRD för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt! Vi har 100% vindgaranti vilket innebär att om det inte skulle blåsa på din kurs så bokar vi om den till nästa lediga kursdatum.

Våra 2 dagarskurser bokas direkt här på sidan.

För bokning av fortsättningskurs eller privatkurs hör du av dig till vår instruktör direkt via mail eller telefon, alternativt via formuläret längst ner på sidan.

Joel 076-3483290
joelkiteskolan@surfers.se

 

“Kickstart” 2 dagar max 4 elever per instruktör, minst 2 elever per kurs 2950kr/person

Kickstart – kursen är 8-9 timmar fördelat på två dagar. Detta är kursen för dig som vill kitesurfa och komma igång på riktigt! Under dessa två dagar kommer du att lära dig grunderna inom kitesurfing och du kommer sedan att kunna fortsätta på egen hand. Vi kommer lugnt och metodiskt att guida dig till att bli självständig och åka dina första meter på brädan. Efter en avslutad 2-dagars-kurs finns det även en möjlighet att boka in en extra dag för att finslipa dina kunskaper.

 

 

Privatkurs 700kr/timma (minst två timmar)

Om du vill ha 100% personlig coachning ska du välja vår privatkurs. Den är helt baserad på dina önskemål och garanterar dig snabbast möjliga utveckling.

 

Fortsättningskurs 1500kr/person 3-4h

Om du har tidigare erfarenhet av kitesurfing och vill få en grym möjlighet att utvecklas utifrån din nivå rekommenderar vi vår fortsättningskurs. Under denna kurs är vi max två elever per instruktör vilket innebär mycket personlig coachning med massor av tips och tid på vattnet.

 

Prova på 4-5h 1500kr/person

Vår prova-på-kurs går ut på att utforska kitesurfing och allt vad det innebär. En perfekt kurs för dig som har ont om tid eller vill ha en kul eftermiddagsaktivitet med familj och vänner.

 

Kompisgäng eller företag

Hör av er så skräddarsyr vi en oförglömlig upplevelse efter era önskemål. Alltifrån ett par personer till större grupper.

 

– Våra 2 dagarskurser bokas direkt via webben.

För bokning av fortsättningskurs/privatkurs hör du av dig till vår instruktör direkt via mail eller telefon, alternativt via formuläret här under.

Joel 076-3483290
joelkiteskolan@surfers.se

Vi ses på stranden!.

KONTAKTA OSS GÄRNA VIA TELEFON ELLER MAIL.