22 January, 2019

Vågsurfingkurser

VÅGSURFING
Vågsurfing Level 1

Vi lär dig vågsurfingens grunder. Våra vågsurfingkurser hålls när förhållandena är de rätta. Kursen är tre timmar och all utrustning ingår. Kurserna hålls i Apelviken, Varberg.

Pris: 800:-
Grupplektion 1 x 3 timmar.
Inkl. all utrustning och våtdräkt

Åldersgräns 15 år.

Hur anmäler man sig? Du anmäler dig genom att göra en intresseanmälan för vågsurfingkurs på www.surfers.se. När det finns efterfrågan och en bra prognos så kontaktar vi dig via SMS och e-post. Därefter är det först till kvarn att anmäla sig på hemsidan till kursen. Kursen kommer att annonseras 2-3 dagar innan start.

Kursdagar:
Kursen genomförs när vädret är rätt. Anmäl ditt intresse på formuläret nedan. När du anmält dig kommer du att få information så fort vi öppnar upp en kurs, och kan då anmäla dig.

Aktiva kurser:
När vi har en aktiv kurs så skickar vi ut bokningslänk via sms till alla som gjort intresseanmälan. Du kan även boka en aktiv kurs via länken nedan.  (Intresseanmälan gör att du för förhandsinfo om öppnad kurs, men det går lika bra att boka direkt via länken nedan utan att du gjort intresseanmälan).

OBS!! Vid bokning får du en bokningsbekräftelse på den mailadress du angivit. Om du bokar och inte får mail, kolla skräpposten. Kontakta oss på henrik@surfers.se om du inte fått mailet. Vi kan inte ta emot kursdeltagare som inte har en bokning.